Sikker bank og browsing

Sikker bank og browsing er et ekstra beskyttelseslag, der er udviklet for at beskytte dine økonomiske data under onlinetransaktioner.

Alle understøttede webbrowsere starter som standard i sikker tilstand. Dette giver dig mulighed for at søge på internettet, få adgang til netbank og foretage onlinekøb og transaktioner automatisk i et enkelt sikkert browservindue.

important

ESET LiveGrid®-omdømmesystem skal være aktiveret (aktiveret som standard) for at sikre, at Sikker bank og browsing fungerer korrekt.

Hvis du vil konfigurere funktionsmåden for den sikre browser, skal du se Avanceret opsætning af Sikker bank og browsing. Hvis du deaktiverer Beskyt alle browsere, kan du få adgang til den sikrede browser i programmets hovedvindue > Oversigt > Sikker bank og browsing eller ved at klikke på ICON_BPP skrivebordsikonet Sikker bank og browsing. Den browser, der er angivet som standard i Windows, starter i sikker tilstand.

Det er nødvendigt at anvende HTTPS-krypteret kommunikation for at udføre beskyttet browsing. Følgende browsere understøtter Sikker bank og browsing:

Internet Explorer 8.0.0.0+

Microsoft Edge 83.0.0.0+

Google Chrome 64.0.0.0+

Firefox 24.0.0.0+

note

Kun Firefox og Microsoft Edge understøttes på enheder med ARM-processorer.

Du kan finde flere oplysninger om funktioner for Sikker bank og browsing ved at læse følgende artikel i ESETs vidensbase, der findes på engelsk og flere andre sprog:

Hvordan bruger jeg ESET Sikker bank og browsing?

Sæt Sikker bank og browsing på pause i ESET Windows-produkter til hjemmet

ESET Sikker bank og browsing – almindelige fejl

ESET-ordliste | Sikker bank og browsing