Sikker bank og browsing

Du kan konfigurere Sikker bank og browsing i Avanceret opsætning > Beskyttelse > Browserbeskyttelse > Sikker bank og browsing.

icon_section Sikker bank og browsing

Aktivér Sikker bank og Browsing – Når Sikker bank og browsing er aktiveret, starter alle understøttede webbrowsere som standard i sikker tilstand.

Browserbeskyttelse

Aktivér Beskyt alle browsere for at starte alle understøttede webbrowsere i sikker tilstand.

Installationstilstand for udvidelse – Fra rullemenuen kan du vælge, hvilke udvidelser der kan installeres på en browser, som er sikret af ESET:

Væsentlige udvidelser – Kun de mest væsentlige udvidelser udviklet af en bestemt browserproducent kan installeres.

Alle udvidelser – Alle udvidelser, der understøttes af en bestemt browser.

note

Hvis du ændrer installationstilstanden for udvidelser, har det ingen indflydelse på browserudvidelser, der er installeret tidligere:

Beskyttet browser

Udvidet beskyttelse af hukommelse – Hvis indstillingen er aktiveret, er hukommelsen i den beskyttede browser beskyttet mod at blive inspiceret af andre processer.

Tastaturbeskyttelse – Hvis indstillingen er aktiveret, skjules oplysninger, du angiver via tastaturet i den beskyttede browser, for andre programmer. Dermed øges beskyttelsen mod keyloggers.

Beskyttelse af udklipsholder – Hvis funktionen er aktiveret, forhindrer ESET Internet Security indsættelse af online betalingsrelaterede data, der er ændret af malware, fra udklipsholderen i den sikrede browser. Dette sikrer beskyttelse mod potentielle ændringer foretaget af ondsindet software.

Browserens ramme – Tilpas visningsindstillingerne for browserens ramme i beskyttede browsere.

Tilladt-liste til browserbeskyttelse –Administrer filer, der er føjet til tilladt-listen til browserbeskyttelse.

icon_section Beskyttelse af personlige oplysninger og sikkerhed i browser

Aktivér Beskyttelse af personlige oplysninger og sikkerhed i browser – Hvis denne funktion er deaktiveret, fjernes udvidelsen Beskyttelse af personlige oplysninger og sikkerhed i browser fra alle understøttede browsere på tværs af alle Windows-konti.

Vis meddelelser om beskyttelse af personlige oplysninger og sikkerhed i browser – Hvis funktionen er aktiveret, viser ESET Internet Security meddelelserne om beskyttelse af personlige oplysninger og sikkerhed i browser.

icon_section Browser-scriptscanner

Aktivér avanceret scanning af browserscripts – Hvis funktionen er aktiveret, kontrollerer antivirusscanneren alle JavaScript-programmer, der udføres af internetbrowsere.