Meddelelse i browseren

Den beskyttede browser informerer dig om dens aktuelle status via meddelelser i browseren og farven på browserens ramme.

Meddelelser i browseren vises under fanen i højre side.

BPP_BADGE

Hvis du vil udvide meddelelsen i browseren, skal du klikke på ESET-ikonet ICON_BPP_LOGO. Klik på meddelelsesteksten for at minimere meddelelsen. Hvis du vil afvise meddelelsen og den grønne browserramme, skal du klikke på lukkeikonet ICON_BPP_CLOSE.

note

Kun den informative meddelelse og den grønne browserramme kan afvises.

Meddelelser i browseren

Meddelelsestype

Status

Informativ meddelelse og grøn ramme omkring browseren

Den maksimale beskyttelse er sikret, og meddelelsen i browseren er minimeret som standard. Udvid meddelelsen i browseren, og klik på Indstillinger for at åbne opsætningen af sikkerhedsværktøjer.

Advarsel og orange ramme omkring browseren

Den beskyttede browser kræver din opmærksomhed i forbindelse med et ikke-kritisk problem. Du kan finde flere oplysninger om problemet eller en løsning ved at følge vejledningen i meddelelsen i browseren.

Sikkerhedsadvarsel og rød ramme omkring browseren

Browseren er ikke beskyttet af ESET Sikker bank og browsing. Genstart browseren for at sikre, at beskyttelsen er aktiv. Hvis du vil løse en konflikt med filer, der er indlæst i browseren, skal du åbne Logfiler > Sikker bank og browsing, at de logførte filer ikke indlæses, næste gang du starter browseren. Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte ESETs tekniske support ved at følge vejledningen i vores artikel i vidensbasen.