Opsætning af forbindelsesvisning

Højreklik på en forbindelse for at se yderligere indstillinger, der omfatter:

Kontrollér værtsnavne – Hvis det er muligt, vises alle netværksadresser i DNS-format, ikke i det numeriske IP-adresseformat.

Vis kun TCP-forbindelser – Listen viser kun forbindelser, der hører til TCP-protokolpakken.

Vis lyttende forbindelser – Vælg denne indstilling, hvis du kun vil have vist forbindelser, hvor der i øjeblikket ikke er oprettet kommunikation, men hvor systemet har åbnet en port og venter på en forbindelse.

Vis forbindelser i computeren – Markér denne indstilling, hvis du kun vil have vist forbindelser, hvor fjernwebsiden er et lokalt system – såkaldte localhostlocalhost-forbindelser.

Opdateringshastighed – Vælg den hyppighed, som aktive forbindelser skal opdateres med.

Opdater nu – Genindlæser vinduet Netværksforbindelser.