Netwerktoegangsbeveiliging

Met Netwerktoegangsbeveiliging kunt u al uw netwerkverbindingen in detail configureren. U kunt toegang tot uw computer op specifieke netwerken toestaan/weigeren, toegang tot netwerkapparaten vanaf uw computer toestaan/weigeren, enzovoort, op basis van de configuratie. Standaard bevat ESET Internet Security vooraf geconfigureerde firewallregels en netwerktoegangsbeveiliging voor maximale beveiliging. Specifieke omgevingen moeten echter mogelijk op maat worden geconfigureerd. De standaardinstellingen mogen alleen worden gewijzigd door ervaren gebruikers.

CONFIG_NETWORK_PROTECTION

U kunt de volgende instellingen configureren in Geavanceerde instellingen > Beveiliging > Netwerktoegangsbeveiliging (klik op de onderstaande koppelingen voor een gedetailleerde beschrijving van elke optie voor netwerktoegangsbeveiliging):

icon_sectionNetwerktoegangsbeveiliging

Netwerkverbindingsprofielen: u kunt profielen gebruiken om het gedrag van de firewall voor specifieke netwerkverbindingen te beheren.

IP-sets: u kunt verzamelingen IP-adressen definiëren om één logische groep IP-adressen te maken die u kunt gebruiken voor firewallregels.

Netwerk Scanner

Firewall

Netwerkaanvalbeveiliging