Netwerk Scanner

Netwerk Scanner kan u helpen beveiligingsproblemen op te sporen in uw vertrouwde (thuis- of kantoor)netwerk (bijvoorbeeld open poorten of een zwak routerwachtwoord). De functie geeft ook een lijst met verbonden apparaten, gecategoriseerd op apparaattype (bijvoorbeeld printer, router, mobiel apparaat, enz.), zodat u kunt zien wat er is verbonden met uw netwerk (bijvoorbeeld gameconsole, IoT of andere smart home-apparaten). U kunt Netwerk Scanner configureren in Geavanceerde instellingen > Beveiliging > Netwerktoegangsbeveiliging Netwerk Scanner.

Netwerk Scanner inschakelen: Netwerk Scanner helpt bij de identificatie van beveiligingsproblemen in het thuisnetwerk, zoals open poorten of een zwak routerwachtwoord. Biedt ook een lijst met verbonden apparaten, gecategoriseerd op apparaattype.

Melding geven van nieuw ontdekte netwerkapparaten: geeft aan dat er een nieuw apparaat is ontdekt op uw netwerk.