Netwerkaanvalbeveiliging (IDS)

Netwerkaanvalbeveiliging (IDS) verbetert de detectie van exploits voor bekende kwetsbaarheden. Meer informatie over Netwerkaanvalbeveiliging vindt u in de woordenlijst. Als u Beveiliging tegen brute-force aanvallen wilt configureren, opent u Geavanceerde instellingen > Beveiliging > Netwerktoegangsbeveiliging > Netwerkaanvalbeveiliging.

Netwerkaanvalbeveiliging (IDS): analyseert de inhoud van netwerkverkeer en beveiligt en beschermt tegen netwerkaanvallen. Al het verkeer dat als schadelijk wordt beoordeeld, wordt geblokkeerd.

Botnetbeveiliging inschakelen: detecteert en blokkeert communicatie met schadelijke opdrachten en controleservers op basis van kenmerkende patronen voor een geïnfecteerde computer wanneer een bot probeert te communiceren. Meer informatie over Botnetbeveiliging vindt u in de woordenlijst.

IDS-regels: Met deze optie kunt u geavanceerde filteropties configureren waarmee diverse typen aanvallen en exploits kunnen worden gedetecteerd die uw computer mogelijk schade kunnen toebrengen.

note

Geïllustreerde instructies

Het volgende artikel in de ESET-kennisbank is mogelijk alleen beschikbaar in het Engels:

Een IP-adres uitsluiten van IDS in ESET Internet Security

Alle belangrijke gebeurtenissen die door netwerkbeveiliging worden gedetecteerd, worden opgeslagen in een logbestand. Zie Netwerkbeveiligingslogboek voor meer informatie.