Nieuwe functies

Nieuwe functies en verbeteringen in ESET Server Security:

Met Firewall kunt u de regels eenvoudig definiëren dankzij meer configuratieopties. Als u bekend bent met de concepten van de firewall in Endpoint Security, dan weet u al hoe deze wordt gebruikt. De firewall is alleen beschikbaar als u een actief ESET PROTECT-abonnement hebt op ingangsniveau of hoger.

Beheer van beveiligingsproblemen en patches: ESET PROTECT biedt een functie waardoor u ESET Server Security een routinematige scan op uw server kunt laten uitvoeren om geïnstalleerde software met mogelijke beveiligingsrisico's te detecteren. Patchbeheer helpt om systemen en toepassingen veilig te houden in het geval van bekende beveiligingsproblemen en exploits. De daadwerkelijke patch wordt handmatig uitgevoerd, zodat u volledige controle hebt over het tijdstip waarop u de patch wilt toepassen.

Wijzigingen in de lay-out van de gebruikersinterface: het gedeelte Netwerk van de instellingen is verbeterd en visueel aantrekkelijker gemaakt.

ESET PROTECT HUB Ondersteuning.

Ondersteuning voor SHA-256-bestandshash.

Ondersteuning voor Azure Code Signing.

Controlelogboek: in het controlelogboek wordt nu bijgehouden wanneer logboekgedeelten worden verwijderd. Het is een standaard werkwijze voor controles waarmee wordt voorkomen dat er sporen worden gewist na aanvallen van binnenuit. Hierdoor wordt ook de forensische analyse in het algemeen verbeterd.

Automatische uitsluitingen: uitgevoerd via willekeurige aanmeldingsgegevens.

ESET Cluster: de wizard Cluster biedt informatie over het resultaat van productactivering op afzonderlijke knooppunten. Verbeteringen in de logboekregistratie met betrekking tot ESET Cluster en de feedback van knooppunten, voornamelijk om de duidelijkheid te verbeteren.

CSV-ondersteuning in eShell: hiermee kan eShell logboeken rechtstreeks exporteren naar een CSV-bestand. Deze functionaliteit stelt u nu in staat om gegevens van meerdere servers regelmatig en efficiënter te aggregeren, zonder dat u de uitvoer van eShell handmatig opnieuw moet opmaken.

Ondersteuning voor geforceerde controle van automatische productupgrades via ESET PROTECT Console.

Andere kleine verbeteringen en bugfixes.

Zie gedetailleerde changelogs voor ESET Server Security.