Overzicht

ESET Server Security is een geïntegreerde oplossing die is ontworpen voor de Microsoft Windows Server-omgeving. ESET Server Security biedt effectieve en robuuste beveiliging tegen verschillende soorten malware. Er zijn twee typen beveiliging: Anti-Malware en Antispyware.

Daarnaast biedt ESET Server Security nog meer handige functies. Zie Belangrijke functies en Nieuwe functies voor meer informatie.