ESET PROTECT HUB account

ESET PROTECT HUB is een centrale gateway naar het uniforme beveiligingsplatform van ESET PROTECT. Hier vindt u gecentraliseerd identiteits-, abonnements- en gebruikersbeheer voor alle ESET-platformmodules. Met ESET PROTECT HUB kunt u het volgende doen:

Een overzicht van beveiligingsabonnementen ophalen

Het gebruik en de status van abonnementsservices controleren

Gedetailleerde toegang tot afzonderlijke ESET-platforms toewijzen en beheren

Eenmalige aanmelding voor alle gekoppelde en toegankelijke ESET-platforms

Als u geen geregistreerd ESET PROTECT HUB-account hebt, maakt u een nieuw account en logt u in met uw e-mailadres en wachtwoord.