Computer

ESET Server Security heeft alle benodigde onderdelen om voor een betekenisvolle beveiliging van de server als computer te zorgen. Instellingenmenu

Real-timebeveiliging van bestandssysteem

Alle bestanden worden gescand op schadelijke code wanneer ze worden geopend, gemaakt of uitgevoerd op uw computer. Voor Real-timebeveiliging van bestandssysteem is er ook de optie Configureren of Uitzonderingen bewerken , waarmee u het venster met instellingen voor uitsluitingen opent.

Apparaatbeheer

Met deze module kunt u een apparaat scannen of blokkeren, uitgebreide filters/machtigingen aanpassen voor een apparaat en bepalen hoe de gebruiker een apparaat opent en ermee werkt.

Host Intrusion Prevention System (HIPS)

Het systeem controleert gebeurtenissen binnen het besturingssysteem en reageert hierop overeenkomstig een aangepaste set regels.

Advanced Memory Scanner

Exploit blocker

Ransomwareschild

Presentatiemodus

Dit is een functie voor gebruikers die niet willen dat het gebruik van hun software wordt onderbroken, die niet willen dat er pop-upvensters worden weergegeven en die willen dat de belasting van de CPU minimaal is. U ontvangt een waarschuwingsbericht (potentieel beveiligingsrisico) en het hoofdprogrammavenster wordt in oranje weergegeven wanneer u de Presentatiemodus hebt ingeschakeld.

Antivirus- en antispywarebeveiliging tijdelijk uitschakelen

Elke keer wanneer u Antivirus- en antispywarebeveiliging tijdelijk uitschakelt, kunt u opgeven hoe lang u het geselecteerde onderdeel wilt uitschakelen. Dit kan in het vervolgkeuzemenu. Klik vervolgens op Toepassen om het beveiligingsonderdeel uit te schakelen. Klik op Antivirus- en antispywarebeveiliging inschakelen of gebruik de schuifregelaar om de beveiliging weer in te schakelen.

setup_computer