Instellingen

Het venster van het menu Instellingen bevat de volgende gedeelten:

Server

Computer

Netwerk

Web en e-mail

Hulpmiddelen: registratie in diagnoselogboek

setup

Als u tijdelijk afzonderlijke modules wilt uitschakelen, klikt u naast de desbetreffende module op de groene schuifbalk MODULE_ENABLED. Het beveiligingsniveau van uw server kan hierdoor worden verlaagd.

Als u de beveiliging van een uitgeschakeld beveiligingsonderdeel weer wilt inschakelen, klikt u naast de desbetreffende module op de rode schuifregelaar MODULE_DISABLED. Het onderdeel krijgt weer de ingeschakelde status.

Klik op het tandrad gear om toegang te krijgen tot uitvoerige instellingen voor een bepaald beveiligingsonderdeel.

Instellingen voor importeren/exporteren

Laad de instellingsparameters met behulp van een .xml-configuratiebestand of sla de huidige instellingsparameters in een configuratiebestand op.

Geavanceerde instellingen

Configureer geavanceerde instellingen en opties op basis van uw behoeften. Druk op F5 om overal in het programma het scherm Geavanceerde instellingen te openen.