Presentatiemodus

De Presentatiemodus is een functie voor gebruikers die niet willen dat het gebruik van hun software wordt onderbroken, die niet willen dat er pop-upvensters verschijnen en die willen dat de belasting van de CPU minimaal is. De Presentatiemodus kan ook worden gebruikt tijdens presentaties die niet mogen worden verstoord door activiteit van ESET Server Security. Indien ingeschakeld, worden alle meldingsvensters uitgeschakeld en worden alle geplande taken niet uitgevoerd. Systeembeveiliging wordt nog steeds uitgevoerd op de achtergrond, maar er is geen interactie van de gebruiker vereist.

Presentatiemodus automatisch inschakelen wanneer toepassingen in de modus Volledig scherm worden uitgevoerd

Presentatiemodus wordt automatisch geactiveerd telkens wanneer u een toepassing in een volledig scherm uitvoert. Wanneer Presentatiemodus is ingeschakeld, ziet u geen meldingen of een statuswijziging van uw ESET Server Security.

Presentatiemodus automatisch uitschakelen na

Ook kunt u de tijdsduur opgeven waarna de Presentatiemodus automatisch moet worden uitgeschakeld.