Geavanceerde instellingen

U kunt algemene instellingen en opties configureren al naargelang uw behoeften. Het menu aan de linkerkant bevat de volgende categorieën:

Detection engine

Detectie van potentieel ongewenste, onveilige, verdachte toepassingen en Anti-Stealth-beveiliging inschakelen of uitschakelen. Geef uitsluitingen op van processen of bestanden en mappen. Configureer Real-timebeveiliging van bestandssysteem, ThreatSense-parameters, op de cloud gebaseerde beveiliging (ESET LiveGrid®), malwarescans (Computerscan op aanvraag en andere scanopties), Hyper-V-scan en HIPS.

Bijwerken

Configureer update-opties zoals profielen, de leeftijd van de detectie-engine, momentopnamen voor het terugdraaien van modules, updatetype, aangepaste updateserver, verbindings-/proxyserver, updatemirror, toegang tot updatebestanden, HTTP-server, gebruikersaccountdetails voor netwerkverbinding.

Netwerktoegangsbeveiliging

Netwerkbeveiliging beheren: Netwerkverbindingsprofiel, firewall, netwerkaanvalbeveiliging (IDS), beveiliging tegen brute-force aanvallen en botnetbeveiliging.

Web en e-mail

Hiermee kunt u het volgende configureren: Protocolfiltering en uitsluitingen (Uitgesloten toepassingen en IP-adressen), opties voor SSL/TLS-protocolfiltering, Beveiliging van e-mailclient (integratie, e-mailprotocollen, waarschuwingen en meldingen), Beveiliging van webtoegang (HTTP/HTTPS-webprotocollen en URL-adresbeheer) en Antiphishing-beveiliging voor e-mailclients.

Apparaatbeheer

Hiermee kunt u integratie inschakelen en regels en groepen voor Apparaatbeheer configureren.

Instellingen voor hulpmiddelen

Hiermee kunt u hulpmiddelen aanpassen, zoals ESET CMD, ESET RMM, WMI-provider, ESET PROTECT-scandoelen, meldingen van Windows Update, Logbestanden, Proxyserver, E-mailmeldingen, Diagnostische gegevens, Cluster, enz.

Connectiviteit

Geef indien nodig de instellingen van de proxyserver op.

Gebruikers

Hiermee configureert u het hoofdprogrammavenster, licentie-informatie, wachtwoordbeveiliging, eShell-uitvoeringsbeleid en meer.

Meldingen

Hiermee configureert u meldingen die op het bureaublad worden weergegeven of per e-mail worden verzonden, bijvoorbeeld meldingen over de status van toepassingen, bureaubladmeldingen, interactieve waarschuwingen en meldingen over doorsturen.