Registratie van ESET OneDrive-scanner ongedaan maken

Wanneer u de registratie ongedaan hebt gemaakt, kunt u het certificaat en de app ESET OneDrive-scanner verwijderen uit Microsoft OneDrive, Office 365 en Azure. Met dit proces worden ook de lokale afhankelijkheden verwijderd en komt de optie Registreren opnieuw beschikbaar.

1.Klik op Instellingen > Server > Instellingen van OneDrive-scan en klik op Registratie ongedaan maken om de registratie van de ESET OneDrive-scanner ongedaan te verwijderen. Er wordt een wizard voor het ongedaan maken van de registratie geopend.

wizard_unregistration

2.Klik op Registratie ongedaan maken om te bevestigen dat u ESET OneDrive-scanner wilt verwijderen. Wacht tot het ongedaan maken van de registratie bij Microsoft OneDrive is voltooid.

3.Als het registratieproces is voltooid, wordt in de wizard het bericht Registratie ongedaan maken is gelukt weergegeven.

wizard_unregistration_successful

note

Als er een foutbericht wordt weergeven, zoals Registratie ongedaan maken mislukt, raadpleegt u de onderstaande tabel voor de lijst met mogelijke foutberichten en hoe u deze kunt oplossen.

In bepaalde dialoogvensters hebt u de optie om lokale afhankelijkheden te verwijderen (verbindingsproblemen, niet-bestaande app in Microsoft OneDrive, enz.). Als u ESET OneDrive-scanner lokaal wilt verwijderen, doe dan het volgende:

Als de knop Opnieuw niet werkt en de problemen zich blijven voordoen, klikt u op Lokaal verwijderen om de registratie op die manier ongedaan te maken en de lokale afhankelijkheden te verwijderen uit de ESET OneDrive-scanner.

wizard_unregistration_error

5.Klik op Ja om door te gaan met het verwijderen van de lokale ESET OneDrive-scanner. De ESET OneDrive-scanner is dan niet meer beschikbaar en u moet het registratieproces opnieuw starten.

wizard_unregistration_local_removal

important

Bij het verwijderen van lokale afhankelijkheden worden er geen wijzigingen aangebracht in app-registraties op uw Azure-portal en ook niet in app-machtigingen op de Office 365-portal. Als u ESET OneDrive-scanner lokaal hebt verwijderd vanwege netwerk- of verbindingsproblemen met Microsoft OneDrive-servers, moet u de app ESET OneDrive-scanner handmatig bij de app-registraties in Azure verwijderen. Zie OneDrive-scan installeren om de ESET OneDrive-scanner handmatig te zoeken en te verwijderen in uw Azure-portal.

Als u een of meer van de volgende foutberichten tegenkomt tijdens het ongedaan maken van de registratie van ESET OneDrive-scanner, verwijzen wij u naar de details van het foutbericht voor een voorgestelde oplossing:

Foutbericht

Details van foutbericht

Verbinding met Azure-toepassing was niet succesvol. Er was geen internetverbinding.

Controleer uw netwerk-/internetverbinding en probeer de registratie nogmaals ongedaan te maken. Als u de registratie toch ongedaan wilt maken zonder de app ESET OneDrive-scanner te verwijderen uit Microsoft OneDrive, klikt u op Lokaal verwijderen.

Verkrijgen van toegangstoken mislukt Er is een onverwachte fout ontvangen van Microsoft OneDrive.

De app ESET OneDrive-scanner is waarschijnlijk niet meer geregistreerd bij Microsoft OneDrive. Mogelijk is de ESET OneDrive-scanner-app handmatig verwijderd op de Azure-portal. Controleer of de app ESET OneDrive-scanner wordt vermeld in uw Microsoft OneDrive- of Azure-portal. Als de app niet wordt vermeld, ga dan verder met het proces om registratie ongedaan te maken door te klikken op Lokaal verwijderen.

Verkrijgen van toegangstoken mislukt Er is een serverfout ontvangen van Microsoft OneDrive.

Microsoft OneDrive heeft een HTTP 5xx-fout geretourneerd. Het is nu niet mogelijk het ongedaan maken te voltooien. Probeer het later nog eens om de registratie ongedaan te maken.

De volgende fout is ontvangen van Microsoft OneDrive.

Microsoft OneDrive-server heeft een fout geretourneerd met een bepaalde foutcode/naam. Klik op Fout weergeven.

Er wordt al een instellingstaak uitgevoerd.

Er wordt al een taak voor het ongedaan maken van een registratie uitgevoerd. Wacht tot het eerste proces voor het ongedaan maken van een registratie is voltooid.