Genoprettelsesadgangskode

Genoprettelse af adgangskode kræves, hvis brugeren bruger mere end det tilladte antal forsøg på at angive adgangskoden på logonskærmen før start, eller hvis opgaven Blokér adgangskode til FDE-logon ugyldig startes.

important

Hvis du ikke har nogen gendannelsesforsøg tilbage, skal du dekryptere manuelt.

Du skal bruge et arbejdsstations-id til genoprettelsesprocessen. Arbejdsstations-id skelner mellem store og små bogstaver. Du kan finde arbejdsstations-id'et nederst på skærmen til logon før start:

workstation_ID

arrow_down_businessWindows
arrow_down_businessmacOS