Produktoversigt

ESET Full Disk Encryption (EFDE) er en ekstra funktion, der er indbygget i ESET-konsoller til fjernadministration – ESET PROTECT On-Prem og ESET PROTECT. EFDEs primære funktion er administration af fuld diskkryptering af administrerede Windows- og macOS-arbejdsstationer med yderligere sikkerhedslag i logon før start. EFDE er fuldt ud kompatibel med ESET PROTECT On-Prem-, - og ESET PROTECT-funktioner som Grupper, Politikker, Opgaver og Rapporter.