Genoprettelse af kryptering

Processen til genoprettelse af kryptering giver administratoren mulighed for at starte genoprettelsesprocessen, i tilfælde af at brugeren ikke kan logge på med sin adgangskode, eller der ikke kan opnås adgang til de krypterede data på arbejdsstationen på grund af et teknisk problem.

Genoprettelse af adgangskode – Denne proces giver administratoren mulighed for at oprette en genoprettelsesadgangskode til brugeren.

Genoprettelse af data – Denne proces giver administratoren mulighed for at oprette et genoprettelsesdrev i tilfælde af, at der ikke kan opnås adgang til dataene på arbejdsstationen via standardmetoder.