Logon før start

Når kryptering er aktiv på en arbejdsstation, og produktet har en gyldig licens, vises skærmen til logon før start, når arbejdsstationen er startet.

Logon før start er et sikkerhedslag i EFDE-produktet, der sikrer adgang til dataene på arbejdsstationen.

pre_boot_login_screen

Du kan få adgang til menuen for skærmen til logon før start ved at trykke på F1. Det giver dig mulighed for at skifte adgangskode, starte genoprettelse af adgangskode, lukke arbejdsstationen eller lukke menuen for logon før start.

På skærmen til logon før start kan du bruge F5 til funktionen Vis adgangskode eller F8 til funktionen Rotér skærm, hvis den ikke vises korrekt.

pre_boot_login_menu