Stands FDE-godkendelse midlertidigt

note

Denne indstilling er ikke tilgængelig for administration af EFDE til macOS.

warning

Mens Stands FDE-godkendelse midlertidigt er aktiveret på en arbejdsstation, starter systemet uden godkendelse og er derfor ikke beskyttet mod trusler.

Stands FDE-godkendelse midlertidigt giver dig mulighed for at aktivere/deaktivere eller udskyde EFDE FDE-godkendelseskrav.

Administratoren kan bruge Sæt FDE-godkendelsesklientopgaven på pause til midlertidigt at deaktivere FDE-godkendelsen, når computeren er sat i gang.

Du kan få adgang til Sæt FDE-godkendelsesklientopgaven på pause under administrationskonsollen ved at navigere til Opgaver - > Ny - > Klientopgave, og i rullemenuen Opgave skal du vælge Sæt FDE-godkendelse på pause:

Pause_FDE_task

Indstillinger:

oAntal genstarter – Her kan du angive, hvor mange genstarter der er tilladt for arbejdsstationen, så brugerlogin kan logge på arbejdsstationen uden at blive bedt om at præforme FDE-godkendelse.

oVælg periodeindstillingen: Tidsperiode – Her kan du angive en tidsperiode (i sekunder, minutter, timer eller dage) eller Dato og klokkeslæt, hvor arbejdsstationen kan genstartes uden krav om at udføre FDE-godkendelse.

Pause_FDE_settings

note

Hvis opgaven når mindst én af de angivne værdier i opgaven, fornys FDE-godkendelsen.

Hvis du vil genoptage FDE-godkendelsen, før opgaven når den angivne grænse(r), kan administratoren bruge opgaven Genoptag FDE-godkendelsesklient.

Hvis du vil deaktivere FDE-godkendelse permanent i en længere periode, kan administratoren bruge indstillingen Deaktivér FDE-godkendelse i EFDE-politikken.

Indstillingen efde_policy_winDeaktivér FDE-godkendelse findes i EFDE-politikken under Krypteringsindstillinger - > Fuld diskekryptionstilstand.

warning

Når FDE-godkendelsen er deaktiveret med indstillingen Deaktivér FDE-godkendelse i EFDE-politikken, deaktiveres FDE-godkendelsen, indtil denne indstilling er deaktiveret, når der anvendes en bestemt arbejdsstation. Fortsæt FDE-godkendelsesklientopgaven kan ikke genoptage FDE-godkendelsen, hvis politikindstillingen Deaktiver FDE-godkendelse anvendes.