Almindelige spørgsmål

Hvorfor installeres arbejdsstationer med EFDE ikke som en del af dynamiske grupper for sikkerhedsprodukter?

EFDE betragtes ikke som et sikkerhedsprodukt.

Kan jeg overføre mellem EFDE og ESET Endpoint Encryption?

Nej. Du kan ikke overføre mellem EFDE og ESET Endpoint Encryption.

I hvilken rækkefølge vises UEFI-skærmen til logon før start, hvis jeg har aktiveret UEFI-logon før start på arbejdsstationen?

EFDE-logon før start vises efter UEFI-logon før start.

Kan jeg bruge ESET-udrulningsværktøjet til at udrulle alt i én-installationsprogrammet med EFDE?

Ja Du kan bruge udrulningsværktøjet til at udrulle alt i én-installationsprogrammet med EFDE.

Er der en lignende ting, såsom vedligeholdelsestilstand fra ESET Endpoint Encryption til rådighed i EFDE?

Ja. EFDE klientversion 1.2.0.5 og nyere understøtter midlertidig standsning af autentificering af fuld diskkryptering.

Når it-afdelingen ønsker at udføre vedligeholdelse, og brugeren ikke vil oplyse sin adgangskode til EFDE, er den eneste mulighed så at bruge en genoprettelsesadgangskode?

Nej. Klientversion 1.2.0.5 og nyere kan bruge krav om midlertidig standsning af autentificering af fuld diskkryptering.

Kan jeg genoprette data fra den formaterede harddisk, der er krypteret med EFDE?

Nej. Du kan ikke genoprette data fra en formateret harddisk, der er krypteret med EFDE.

Er der bagdør til EFDE?

Nej. Du kan kun starte EFDE ved hjælp af adgangskoden til EFDE.