Dokumentation til slutpunkter, der fjernadministreres

ESET-virksomhedsprodukter og ESET Endpoint Security for Android kan fjernadministreres på klientarbejdsstationer, servere og mobilenheder i et netværksmiljø fra én central placering. Systemadministratorer, der administrerer mere end 10 klientarbejdsstationer, bør overveje at bruge et af ESETs værktøjer til fjernadministration. ESETs værktøjer til fjernadministration kan udrulle ESET-løsninger, administrere opgaver, håndhæve sikkerhedspolitikker, overvåge systemstatus og hurtigt reagere på problemer eller trusler på fjerncomputere fra én central placering.

ESETs værktøjer til fjernadministration

ESET Endpoint Security for Android kan fjernadministreres enten af ESET PROTECT eller ESET PROTECT On-Prem (version 11.0 eller tidligere).

Introduktion til ESET PROTECT

Introduktion til ESET PROTECT On-Prem

warning

Komponenten Administration af mobilenheder/Connector i ESET PROTECT On-Prem (MDM/MDC) udgik i januar 2024. Fra og med ESET PROTECT On-Prem version 11.1 vil MDM-komponenten ikke længere være tilgængelig (heller ikke i tidligere versioner af ESET PROTECT On-Prem). Hvis du ikke opdaterer din ESET PROTECT On-Prem til version 11.1, fortsætter MDM-komponenten med at fungere, men funktionerne til administration af mobilenheder bliver stadig mere begrænsede på grund af kompatibilitetsproblemer. Læs mere. Vi anbefaler, at du migrerer til Cloud MDM. ESET Endpoint Security for Android version 3.5 og nyere understøtter Værktøj til migrering for at migrere fra ESET PROTECT On-Prem til ESET PROTECT.

Android-enhed tilmeldt via Microsoft Intune eller VMware Workspace ONE

important

Når din enhed med Android 9 og nyere er tilmeldt via Microsoft Intune eller VMware Workspace ONE, ignorerer ESET Endpoint Security for Android version 3.5 og nyere følgende indstillinger, når den tilsvarende politik anvendes:

Enhedssikkerhed

Programstyring

Anti-Theft

For denne type tilmelding nedarves indstillingerne fra dem, der er angivet i Microsoft Intune eller VMware Workspace ONE-konsoller.