Produktaktivering

Du skal bruge en ESET Mobile Threat Defense-licens for at aktivere ESET Endpoint Security for Android. Besøg vores side for at se købsmuligheder for ESET Mobile Thread Defense. Det kan købes som en separat pakke eller som en del af ESET PROTECT-løsningen.

activation

For at aktivere ESET Endpoint Security for Android direkte på Android-enheden, skal du trykke på Menu ikonet action_button_menu på ESET Endpoint Security for Android startside, og trykke på Licens.

Du kan bruge en af de følgende metoder til at aktivere ESET Endpoint Security for Android:

Licensnøgle-En unik sekvens i formatet XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX, som bruges til at identificere ejeren af licensen, samt til at aktivere licensen.

ESET Business Account – En konto, der er oprettet på ESET Business Account-portalen med legitimationsoplysninger (e-mailadresse og adgangskode). Denne metode giver dig mulighed for at administrere flere licenser fra én placering.

note

ESET PROTECT kan aktivere klientenheder lydløst ved at bruge licenser, som gøres tilgængelige af adminsitratoren.