Brugere, der opretter forbindelse til ESET PROTECT

ESET PROTECT er et program, der giver dig mulighed for at administrere ESET-produkter i et netværksmiljø fra én central placering. Systemet til administration af opgaver i ESET PROTECT giver dig mulighed for at installere ESET-sikkerhedsløsninger på fjerncomputere og hurtigt reagere på nye problemer og trusler. ESET PROTECT indeholder ikke integreret beskyttelse mod skadelig kode. Da det antages, at der findes en ESET-sikkerhedsløsning på de enkelte klienter.

ESETs sikkerhedsløsninger understøtter netværk, der omfatter flere platformstyper. På dit netværk kan der være en kombination af aktuelle Microsoft-, Linux- og macOS-baserede operativsystemer samt operativsystemer, der kører på mobilenheder (mobiltelefoner og tablets).

ESET PROTECT er en ny generation af et fjernadministrationssystem, der adskiller sig væsentligt fra tidligere versioner af ESET Remote Administrator. Du kan undersøge kompatibiliteten med tidligere versioner af ESET-sikkerhedsprodukter her:

Understøttede ESET PROTECT On-Prem-produkter

Understøttede ESET PROTECT-produkter

Du kan finde forskellene mellem ESET PROTECT On-Prem og ESET PROTECT i vores dokumentation.

note

Du kan finde flere oplysninger ved at gå til:

ESET PROTECT On-Prem-onlinedokumentationen

ESET PROTECT-onlinedokumentationen