Introduktion til ESET PROTECT On-Prem

ESET PROTECT On-Prem giver dig mulighed for at administrere ESET-produkter på arbejdsstationer, servere og mobilenheder i et netværksmiljø fra én central placering.

Ved hjælp af ESET PROTECT Web Console kan du udrulle ESET-løsninger, administrere opgaver, håndhæve sikkerhedspolitikker, overvåge systemstatus og hurtigt reagere på problemer eller registreringer på fjerncomputere. Se også Oversigt over ESET PROTECT On-Prem-arkitektur og elementer i infrastrukturen, Introduktion til ESET PROTECT Web Console og Understøttede klargøringsmiljøer til skrivebordet.

Ved hjælp af ESET PROTECT Web Console kan du udrulle ESET-løsninger, administrere opgaver, håndhæve sikkerhedspolitikker, overvåge systemstatus og hurtigt reagere på problemer eller trusler på fjerncomputere.

warning

Fra og med ESET PROTECT On-Prem version 11.1 vil MDM-komponenten ikke længere være tilgængelig (heller ikke i tidligere versioner af ESET PROTECT On-Prem). Hvis du ikke opdaterer din ESET PROTECT On-Prem til version 11.1, fortsætter MDM-komponenten med at fungere, men funktionerne til administration af mobilenheder bliver stadig mere begrænsede på grund af kompatibilitetsproblemer. Læs mere. Vi anbefaler, at du migrerer til Cloud MDM. ESET Endpoint Security for Android version 3.5 og nyere understøtter Værktøj til migrering for at migrere fra ESET PROTECT On-Prem til ESET PROTECT.

note

Du kan finde flere oplysninger i onlinebrugervejledningen til ESET PROTECT On-Prem.