Anti-Theft

Funktionen Anti-Theft beskytter din mobilenhed mod uautoriseret adgang.

Hvis du mister din enhed, eller en person stjæler den og udskifter dit SIM-kort med et nyt (der ikke er tillid til), bliver enheden automatisk låst af ESET Endpoint Security for Android, og der sendes en sms til det eller de brugerdefinerede telefonnumre. Denne meddelelse vil inkludere telefonnummeret på det aktuelt indsatte SIM-kort, IMSI (International Mobile Subscriber Identity)-nummeret og telefonens IMEI (International Mobile Equipment Identity)-nummer. Den uautoriserede bruger vil ikke få at vide, at denne meddelelse bliver sendt, da den automatisk bliver slettet fra enhedens beskedtråde. Du kan også anmode om GPS-koordinaterne for din bortkomne mobilenhed eller slette alle data, der er gemt på enheden, fra en fjernplacering.

important

Funktionen SIM-kort, der er tillid til er ikke tilgængelig på enheder med Android 10 og nyere.

Anti-Theft-funktioner hjælper administratorer med at beskytte og finde en bortkommen enhed. Handlinger kan udløses fra ESET PROTECT.

Når administratoren kører kommandoer fra ESET PROTECT, modtager han en bekræftelse i ESET PROTECT.

Når der modtages placeringsoplysninger (kommandoen Søg), modtager den administrator, der bruger ESET PROTECT, placeringsoplysningerne i form af GPS-koordinater.

Alle Anti-Theft-kommandoer kan også køres fra ESET PROTECT. En ny funktionalitet til administration af mobilenheder giver administratorer mulighed for at køre Anti-Theft-kommandoer med få klik. Opgaver sendes straks for at blive kørt via en ny komponent til behandling af pushkommandoer (Mobile Device Connector), som nu er en del af ESET PROTECT-infrastrukturen.