Avancerede indstillinger

Beskyttelse i realtid

Denne indstilling giver dig mulighed for at aktivere og deaktivere realtidsscanneren. Realtidsscanneren starter automatisk ved systemstart og scanner de filer, du arbejder med. Den scanner automatisk overførselsmappen, APK-installationsfiler og alle filer på SD-kortet, når det er installeret.

ESET LiveGrid®-omdømmesystem

ESET LiveGrid® er et forebyggende system, der er udviklet til at give din enhed ekstra sikkerhed. Det overvåger hele tiden systemets kørende programmer og processer og sammenholder disse med de nyeste oplysninger, der er indhentet fra millioner af ESET-brugere over hele verden. Dette giver os mulighed for at levere en bedre og mere præcis proaktiv beskyttelse og en højere scanningshastighed til alle ESET-brugere. Vi anbefaler, at du aktiverer denne funktion. Vi anbefaler, at du aktiverer denne funktion.

ESET LiveGrid®-feedbacksystem

Dette feedbacksystem giver os mulighed for at indsamle anonyme statistikker, rapporter om nedbrud og diagnosticeringsdata om mistænkelige elementer, som vi behandler automatisk for at oprette registreringsmekanismer i vores cloudbaserede system.

Registrer potentielt uønskede programmer

Et uønsket program er et program, der indeholder adware, installerer værktøjslinjer, sporer dine søgeresultater eller har andre uklare hensigter. I nogle situationer tror du måske, at fordelene ved den uønskede app opvejer risiciene. ESET tildeler derfor sådanne programmer til en lavrisikokategori sammenlignet med andre typer skadelig software.

Registrer potentielt usikre programmer

Der er mange legitime programmer, som er med til at forenkle administrationen af enheder på netværket. Men hvis de havner i de forkerte hænder, kan de misbruges til skadelige formål. Indstillingen Registrer potentielt usikre programmer giver dig mulighed for at overvåge og blokere disse apps.Potentielt usikre programmer er den klassifikation, der bruges om kommerciel, lovlig software. Denne klassifikation inkluderer værktøjer til fjernadgang, programmer til at knække adgangskoder og keyloggers.

Bloker uløste trusler

Denne indstilling angiver, hvilken handling der skal udføres, når scanningen er fuldført, og der blev fundet trusler. Hvis du aktiverer denne indstilling, blokerer ESET Endpoint Security for Android adgangen til filer, der kategoriseres som en trussel.

Flytbare medier

Du kan vælge en handling, når flytbare medier er indsat i enheden:

Scan altid – Flytbare medier scannes altid

Scan ikke – Flytbare medier scannes ikke

Vis mig indstillinger – Indstillingen for at scanne et flytbart medie vises, når mediet er indsat

Opdateringer af database til registreringsmoduler

Denne indstilling giver dig mulighed for at angive tidsintervallet for den hyppighed, som opdateringer til trusselsdatabasen automatisk hentes med. Disse opdateringer udsendes efter behov, når der føjes en ny trussel til databasen. Vi anbefaler, at du lader denne indstilling være angivet til standardværdien (Hver dag).

Brugerdefineret maksimumalder for database

Denne indstilling definerer, hvor længe der går mellem opdatering af trusselsdatabasen, inden du får besked om at opdatere ESET Endpoint Security for Android.

Opdateringsserver

Ved hjælp af denne indstilling kan du vælge at opdatere din enhed fra den foreløbige version af serveren. Førudgivelsesopdateringer er blevet testet grundigt internt og vil snart være tilgængelige for offentligheden. Du kan drage fordel af at aktivere testtilstandsopdateringer ved at få adgang til de seneste registreringsmetoder og rettelser. Men opdateringer i testtilstand er måske ikke altid stabile nok. Listen over aktuelle moduler kan findes i afsnittet Om: Tryk på ikonet Menu action_button_menu på hovedskærmen i ESET Endpoint Security for Android, og tryk på Om > ESET Endpoint Security for Android. Vi anbefaler, at begyndere som standard lader indstillingen Version af server være markeret.

I ESET Endpoint Security for Android kan du oprette kopier af opdateringsfiler, som kan bruges til at opdatere andre enheder på netværket. Brugen af et lokalt spejl – en kopi af opdateringsfilerne i LAN-miljøet – er praktisk, da de enkelte mobilenheder dermed ikke behøver at overføre opdateringsfilerne fra leverandørens opdateringsserver flere gange. Du kan finde detaljerede oplysninger om, hvordan du konfigurerer spejlserveren ved hjælp af ESET Endpoint-produkter til Windows, i dette dokument.

note

For at oprette offline spejl skal du bruge Mirror Tool med ESET Endpoint Security for Android-opdateringsserverparameter.