Wizard Opstarten

Zodra de toepassing is geïnstalleerd, tikt u op Beheer instellen en volgt u de vragen van de wizard Opstarten. Deze procedure is alleen bedoeld voor beheerders:

1.Selecteer de Taal die u in ESET Endpoint Security for Android wilt gebruiken.

2.Selecteer het Land waar u momenteel werkt of verblijft.

3.Als u ESET-producten graag wilt helpen verbeteren door anoniem gegevens over het gebruik van de toepassing te verzenden, schakel dan het selectievakje in.

4.Tik op Accepteren. Als u op Accepteren tikt, geeft u aan dat u akkoord gaat met de Licentieovereenkomst voor eindgebruikers.

startup_wizard_012_1

5.Tik op Accepteren om akkoord te gaan met Gebruikerstoestemming.

6.Selecteer Ja, extern beheren om ESET Endpoint Security for Android te koppelen aan ESET PROTECT of voer een handmatige installatie uit door te tikken op Nee, alleen beveiligen.

7.Voor een handmatige installatie is vereist dat de telefoon- en opslagmachtigingen zijn ingeschakeld. Tik op Doorgaan en tik vervolgens op Toestaan om elk van de machtigingen in te schakelen.

8.Tik op Doorgaan om de machtiging Tekenen over andere toepassingen toe te staan.

9.Voor handmatige installatie is productactivering vereist. U kunt ESET Endpoint Security for Android activeren met een licentiecode of via ESET Business Account (EBA).

10.Een Admin-wachtwoord maken.

11.Bescherming tegen verwijderen verhindert dat niet-geautoriseerde gebruikers ESET Endpoint Security for Android verwijderen. Tik op Inschakelen en tik vervolgens op Activeren in antwoord op de vraag of u de Apparaatbeheerder wilt activeren.

12.Schakel Gebruikstoegang in om de juiste werking van de toepassing te garanderen. Tik op Doorgaan en tik vervolgens op ESET Endpoint Security for Android om Gebruikstoegang in te schakelen. Tik twee keer op het pijltje terug om terug te keren naar de wizard Opstarten.

13.Selecteer de optie Toestaan of Weigeren om uw deelname aan het ESET LiveGrid®-feedbacksysteem toe te staan of te weigeren. Raadpleeg dit gedeelte voor meer informatie over ESET LiveGrid®.

14.Selecteer de optie voor ESET Endpoint Security for Android: Detectie inschakelen of Detectie niet inschakelen van potentieel ongewenste toepassingen. Meer informatie over deze toepassingen vindt u in dit gedeelte. Tik op Volgende.

15.Tik op Voltooien om de wizard Opstarten af te sluiten en uw eerste apparaatscan te starten.