Extern beheer

ESET PROTECT maakt het mogelijk om ESET Endpoint Security for Android in een netwerkomgeving vanaf één centrale locatie te beheren.

Het gebruik van ESET PROTECT verhoogt niet alleen uw beveiligingsniveau, maar biedt ook gebruiksgemak in het beheer van alle ESET -producten die op de clientwerkstations en mobiele apparaten zijn geïnstalleerd. Apparaten met ESET Endpoint Security for Android kunnen verbinding maken met ESET PROTECT met behulp van elk type internetverbinding: WiFiLAN, WLAN, mobiel netwerk (3G, 4G LTE, HSDPAGPRS), etc. zolang dit een reguliere internetverbinding is (zonder proxy of firewall) en zolang beide eindpunten correct zijn geconfigureerd.

Wanneer u verbinding maakt met ESET PROTECT via een mobiel telefoonnetwerk, is een succesvolle verbinding afhankelijk van de provider van het mobiele netwerk en is een stabiele internetverbinding vereist.

Als u een apparaat wilt verbinden met ESET PROTECTvoegt u het apparaat toe aan de lijst Computers in de ESET PROTECT -webconsole, registreert u het apparaat met de taak Inschrijven van apparaat en voert u het MDC-serveradres in.

De inschrijvingskoppeling (MDC-serveradres) gebruikt de standaardindeling https://MDCserver:port/token in ESET PROTECT. De koppeling bevat de volgende waarden:

MDCserver : de volledige DNS-naam of het openbare IP-adres van de server waarop Mobile Device Connector (MDC) wordt uitgevoerd. De hostnaam kan alleen worden gebruikt als u via een intern Wi-Fi -netwerk verbinding maakt.

Poort : het poortnummer dat wordt gebruikt om verbinding met Mobile Device Connector te maken

Token: de reeks tekens die door de Administrator zijn gegenereerd in de ESET PROTECT-webconsole

Voor meer informatie over hoe u uw netwerk met ESET PROTECTbeheert, raadpleegt u de volgende onderwerpen op online-help:

Beleid beheren

Clienttaken maken

Meer informatie over rapporten