Verwijderen

U kunt ESET Endpoint Security for Android handmatig verwijderen met de volgende stappen:

important

Belangrijk

Deze handleiding is gebaseerd op standaard Android-instellingen. Het verwijderingsproces kan verschillen, al naargelang de fabrikant van uw apparaat.

1.Ga op uw Android-apparaat naar Instellingen > Biometrie en beveiliging > Andere beveiligingsinstellingen > Apparaatbeheerder-apps. Schakel ESET Endpoint Security for Android uit en tik op Deactiveren. Tik op Ontgrendelen en geef het Admin-wachtwoord op. Sla deze stap over als u ESET Endpoint Security for Android niet als de Apparaatbeheerder hebt ingesteld.

2.Ga terug naar Instellingen en tik op Apps > ESET Endpoint Security for Android > Verwijderen > OK.