Admin-wachtwoord

Het Admin-wachtwoord is vereist om een apparaat te ontgrendelen, Anti-Diefstal-opdrachten te verzenden, toegang te krijgen tot functies die met een wachtwoord zijn beveiligd en voor het verwijderen van ESET Endpoint Security for Android.

Het maken van een beheerderswachtwoord voorkomt dat gebruikers de instellingen wijzigen en ESET Endpoint Security for Android verwijderen.

important

Ga zorgvuldig te werk bij het kiezen van het wachtwoord. Gebruik een combinatie van kleine letters, hoofdletters en cijfers voor een grotere mate van beveiliging en om het anderen moeilijker te maken het wachtwoord te raden.

Zo stelt u het Admin-wachtwoord op een apparaat met een vergrendeld scherm opnieuw in:

1.Tik op Wachtwoord vergeten? > Doorgaan > Verificatiecode aanvragen. Als het apparaat niet is verbonden met internet, tikt u in plaats daarvan op de koppeling offline resetten kiezen en neemt u contact op met de ESET-technische ondersteuning.

password-reset_016_1

2.Er wordt een e-mail met de verificatiecode en apparaat-ID verzonden naar het e-mailadres dat is gekoppeld aan de ESET-licentie. De verificatiecode is zeven dagen geldig. Typ de verificatiecode en een nieuw wachtwoord op het vergrendelde scherm van uw apparaat.