Downloaden vanaf de ESET-website

Download ESET Endpoint Security for Android door de onderstaande QR-code te scannen met een QR-scan-app op uw mobiele apparaat:

QR_code_web

Of download het ESET Endpoint Security for Android APK-installatiebestand van de ESET-website:

1.Download het installatiebestand van de ESET-website.

2.Open het bestand vanuit het Android-meldingengebied of zoek het bestand met een bestandsverkenner of bestandsbeheertoepassing. Het bestand wordt doorgaans opgeslagen in de map Download.

3.Zorg ervoor dat toepassingen van Onbekende bronnen op uw apparaat worden toegestaan. Hiervoor tikt u op het Startmenu- pictogram launcher op het Android-startscherm of ga naar Start > Menu. Tik op Instellingen > Beveiliging. De optie Onbekende bronnen moet worden toegestaan.

4.Tik na het openen van het bestand op Installeren.

important

ESET Endpoint Security for Android gedownload van de ESET-website kan alleen worden geüpgraded met een bestand dat is gedownload van de ESET-website of vanuit de toepassing. De software kan niet worden bijgewerkt vanuit Google Play.