Pomoć i podrška

ESET Endpoint Security sadrži alatke za rešavanje problema i informacije za podršku koje će vam pomoći da rešite probleme na koje možete da naiđete.

ICON_HELP_PRODUCT Instalirani proizvod

Osnovni podaci o programu ESET Endpoint Security – Prikazuje informacije o programu ESET Endpoint Security na vašem računaru.

Rešavanje problema sa proizvodom – Kliknite na ovu vezu da biste pronašli rešenja za najčešće probleme.

Rešavanje problema sa licencom – Kliknite na ovu vezu da biste pronašli rešenja za probleme sa aktivacijom ili promenom licence.

Promeni licencu – Izaberite da biste pokrenuli prozor za aktivaciju i aktivirali proizvod.

ICON_HELP_HELP Stranica pomoći – Kliknite na ovu vezu da biste pokrenuli ESET Endpoint Security stranice pomoći.

ICON_HELP_TECHNICAL_SUPPORT Tehnička podrška

Zatražite podršku – Ako ne možete da pronađete rešenje za problem, možete da se brzo obratite tehničkoj podršci pomoću obrasca na veb-lokaciji preduzeća ESET. U zavisnosti od vaših podešavanja, prikazuje se prozor za prosleđivanje podataka o konfiguraciji sistema pre popunjavanja veb-obrasca.

Detalji za tehničku podršku – Kada se to od vas bude tražilo, možete da kopirate i pošaljete informacije tehničkoj podršci kompanije ESET (kao što su naziv proizvoda, verzija proizvoda, operativni sistem i tip procesora).

ESET Log Collector – Vodi vas do članka ESET baze znanja, u kom možete da preuzmete uslužni ESET Log Collector, aplikaciju koja automatski prikuplja informacije i evidencije sa računara da bi se olakšalo brže rešavanje problema. Da biste saznali više, kliknite ESET Log Collectorovde.

Uključite opciju Aktiviraj napredno evidentiranje da biste kreirali napredne evidencije za sve dostupne funkcije i pomogli programerima da otkriju i reše probleme. Minimalni obim evidentiranja je podešen na Dijagnostički nivo. Napredno evidentiranje se automatski deaktivira nakon dva sata, osim ako ga ne zaustavite ranije klikom na opciju Zaustavi napredno evidentiranje. Kada se sve evidencije kreiraju, prikazuje se prozor sa obaveštenjem koji omogućava direktan pristup fascikli za dijagnostiku sa kreiranim evidencijama.

ICON_HELP_KB Baza znanjaESET baza znanja sadrži odgovore na najčešća pitanja, kao i preporučena rešenja za razne probleme. Baza znanja je najmoćnija alatka za rešavanje različitih tipova problema, koju redovno ažuriraju tehnički stručnjaci preduzeća ESET.