Tuotteen ESET Endpoint Security käyttöliittymän pienentäminen

Etähallintaa käytettäessä voi soveltaa valmiiksi määritettyä näkyvyyskäytäntöä.

Jos et halua käyttää sitä, tee seuraavat manuaaliset toimet:

1.Siirry lisäasetuksiin painamalla F5-näppäintä ja laajenna Käyttöliittymä > Käyttöliittymän osat.

2.Määritä Aloitustila-arvo haluamaksesi. Lisätietoja aloitustiloista.

3.Poista Näytä käynnistyskuva käynnistettäessä- ja Käytä äänimerkkiä -asetukset käytöstä.

4.Määritä Ilmoitukset-asetukset.

5.Määritä Sovellusten tilat -asetukset.

6.Määritä Vahvistusviestit-asetukset.

7.Määritä Hälytykset ja viestiruudut -asetukset.