Käyttöliittymä

Käyttöliittymä-osassa voit määrittää ohjelman graafisen käyttöliittymän toiminnan.

Käyttöliittymän osat -työkalun avulla voit säätää ohjelman ulkonäköä ja sen käyttämiä efektejä.

Jotta tietoturvaohjelmasi turvallisuus olisi paras mahdollinen, voit estää luvattomat muutokset käyttämällä Käytön asetukset -työkalua.

Määrittämällä Hälytykset ja viestiruudut ja Ilmoitukset voit muuttaa havaittujen uhkien hälytyksen ja järjestelmäilmoitusten käyttäytymistä. Voit määritellä ne tarpeidesi mukaan.

Jos valitset, että joitakin ilmoituksia ei näytetä, ne näytetään Käyttöliittymän osissa > Sovellusten tilat. Täällä voit tarkistaa niiden tilan tai vaihtoehtoisesti estää näiden ilmoitusten näyttämisen.

Pikavalikon integrointi tulee näyttöön, kun napsautat valittua kohdetta hiiren kakkospainikkeella. Tällä työkalulla voit integroida ESET Endpoint Securityn hallintaelementit pikavalikkoon.

Esitystila on hyödyllinen käyttäjille, jotka haluavat käyttää järjestelmää ilman ponnahdusikkunoita, ajoitettuja tehtäviä tai muita suoritinta ja muistia kuormittavia komponentteja.

Katso myös Tuotteen ESET Endpoint Security käyttöliittymän pienentäminen (hyödyllinen hallinnoiduissa ympäristöissä).