ESET Endpoint Security 8

ESET Endpoint Security 8 edustaa uutta lähestymistapaa integroituun tietokoneen suojaukseen. ThreatSense®-tarkistusmoduulin uusin versio ja mukautettavat palomuuri ja roskapostinestomoduuli tarjoavat nopeutta ja tarkkuutta ja pitävät tietokoneesi turvattuna. Tuloksena on älykäs järjestelmä, joka suojaa tietokonetta hyökkäyksiltä ja haittaohjelmilta tauotta.

ESET Endpoint Security 8 on täydellinen tietoturvaratkaisu. Se on tulos pitkäaikaisista pyrkimyksistämme yhdistää maksimaalinen suojaus ja minimaalinen järjestelmän kuormitus. Tekoälyyn perustuvat älykkäät tekniikat ehkäisevät proaktiivisesti virusten, vakoiluohjelmien, troijalaisten, matojen, mainosohjelmien, rootkit-ohjelmien ja muiden Internet-pohjaisten hyökkäysten pääsyä koneeseen heikentämättä järjestelmän suorituskykyä tai häiritsemättä tietokoneen käyttöä.

ESET Endpoint Security 8 on suunniteltu ensisijaisesti pienyritysympäristöissä käytettäviin työasemiin.

Tuotteen ESET Endpoint Security käyttäminen yksinään -osiossa on ohjeaiheita, jotka on jaettu useisiin kappaleisiin ja alakappaleisiin asioiden käsittelyn helpottamiseksi ja kontekstin tarjoamiseksi. Kappaleita ovat muun muassa Lataus, Asennus ja Aktivointi.

Kun tuotetta ESET Endpoint Security käytetään yritysympäristössä yhdessä ratkaisun ESET PROTECT kanssa, asiakastyöasemia voidaan hallita vaivattomasti niiden määrästä riippumatta, käytäntöjä ja sääntöjä voidaan ottaa käyttöön, tunnistuksia voidaan valvoa ja minkä tahansa verkossa olevan tietokoneen asiakkaat voidaan määrittää etäpisteestä.

Yleisiä kysymyksiä -kappaleessa käsitellään usein kysyttyjä kysymyksiä ja kohdattuja ongelmia.


Ominaisuudet ja hyödyt

Uusiksi suunniteltu käyttöliittymä

Tämän version käyttöliittymä on suunniteltu koko lailla uusiksi. Sitä on yksinkertaistettu käytettävyystestien tulosten perusteella. Kaikki graafisen käyttöliittymän sanavalinnat ja ilmoitukset on tarkistettu huolellisesti. Liittymä tukee nyt myös oikealta vasemmalle luettavia kieliä, kuten hepreaa ja arabiaa. Online-ohje on nyt integroitu tuotteeseen ESET Endpoint Security, ja se sisältää dynaamisesti päivitettävää tukisisältöä.

Virustentorjunta ja vakoiluohjelmasuojaus

Tunnistaa ja puhdistaa tunnetut ja tuntemattomat virukset, madot, troijalaiset ja rootkit-ohjelmat ennakoivasti. Kehittynyt heuristiikka merkitsee jopa upouudet haittaohjelmat ja suojaa tuntemattomilta uhilta tuhoten ne, ennen kuin ne saavat aikaan harmia. Internetin käytön suojaus ja tietojenkalastelusuojaus toimivat siten, että Internet-selainten ja etäpalvelinten tietoliikennettä tarkkaillaan (mukaan lukien SSL). Sähköpostisovelluksen suojaus mahdollistaa POP3(S)- ja IMAP(S)-protokollien välityksellä vastaanotetun sähköpostiliikenteen tarkkailun.

Säännölliset päivitykset

Tunnistusohjelman (aiemmin "virusmääritystietokanta" säännöllinen päivittäminen ja ohjelmamoduulien päivittäminen on paras tapa varmistaa mahdollisimman hyvä tietokoneen suojaustaso.

ESET LiveGrid®
(Pilviperustainen maine)

Voit tarkistaa käytössä olevien prosessien ja tiedostojen maineen suoraan ohjelmalla ESET Endpoint Security.

Etähallinta

ESET PROTECT- ja ESET Security Management Center -ratkaisuilla voit hallita työasemissa, palvelimissa ja mobiililaitteissa olevia ESET-tuotteita verkkoympäristössä yhdestä keskitetystä sijainnista. ESET Security Management Center -verkkokonsolin (ESMC-verkkokonsolin) avulla voit ottaa käyttöön ESET-ratkaisuja, hallinnoida tehtäviä, pakottaa tietoturvakäytäntöjä, valvoa järjestelmän tilaa ja reagoida nopeasti etätietokoneissa ilmeneviin ongelmiin ja uhkiin.

Verkkohyökkäyssuojaus

Analysoi tietokoneen verkkotietoliikennettä ja suojaa verkkohyökkäyksiltä. Kaikki haitalliseksi todettu tietoliikenne estetään.

Internet-Internet-käytön valvonta (vain ESET Endpoint Security)

Internet-käytön valvonnan avulla voit estää verkkosivut, joilla voi olla mahdollisesti haitallista materiaalia. Lisäksi työnantajat tai järjestelmänvalvojat voivat estää jopa yli 27 ennalta määritetyn Web-sivustoluokan ja yli 140 alaluokan käytön.