Hälytykset ja viestiruudut

important

Etsitkö tietoja yleisistä hälytyksistä ja ilmoituksista?

Uhka löydetty

Osoite on estetty

Tuotetta ei aktivoitu

Päivitys on saatavilla

Päivitystiedot eivät ole yhdenmukaisia

Moduulipäivityksen epäonnistumisen vianmääritys

Tiedosto on viallinen tai tiedoston nimeäminen uudelleen epäonnistui

Verkkosivuston varmenne evätty

Verkkouhka estetty

Käyttöliittymän Hälytykset ja viestiruudut ‑osiossa voit määrittää, miten ESET Endpoint Security käsittelee tunnistuksia, kun käyttäjän on tehtävä päätös (esimerkiksi mahdollisista tietojenkalastelusivustoista).

CONFIG_ALERT

Vuorovaikutteiset hälytykset

Vuorovaikutteiset hälytysikkunat tulevat näkyviin, jos tunnistus tehdään tai jos käyttäjän on tehtävä jotain.

Näytä vuorovaikutteiset hälytykset

Tuotteen ESET Endpoint Security versio 7.2 ja aiemmat:

Jos kyseessä on hallinnoimaton käyttäjä, tämä asetus kannattaa jättää oletusasetuksen mukaiseksi (käytössä).

Jos kyseessä on hallinnoitu käyttäjä, tämä asetus kannattaa pitää käytössä ja Luettelo vuorovaikutteisista hälytyksistä -luettelossa oleville käyttäjille kannattaa valita ennalta määritetty toimenpide.

Näytä vuorovaikutteiset hälytykset -asetuksen poistaminen käytöstä piilottaa kaikki hälytysikkunat ja selainvalintaikkunat. Käyttöön valitaan automaattisesti jokin ennalta määritetty oletustoimenpide (esimerkiksi "mahdollinen tietojenkalastelusivusto" estetään).

Tuotteen ESET Endpoint Security versio 7.1 ja aiemmat:

Tämän asetuksen nimi on Näytä hälytykset, eikä määrätyille vuorovaikutteisille hälytysikkunoille voi mukauttaa ennalta määritettyjä toimenpiteitä.

Työpöytäilmoitukset

Työpöydän ilmoitukset ja vihjepallot ovat vain tiedoksi, eivätkä ne edellytä käyttäjän toimia. Työpöytäilmoitukset-osio on siirretty lisäasetusten kohtaan Työkalut > Ilmoitukset (versiossa 7.1 ja uudemmissa).

Viestiruudut

Ponnahdusikkunat voidaan sulkea automaattisesti tietyn ajan jälkeen valitsemalla vaihtoehto Sulje viestiruudut automaattisesti. Jos hälytysikkunoita ei suljeta manuaalisesti, ne suljetaan automaattisesti määrätyn ajan kuluttua.

Vahvistusviestit – Näyttää luettelon vahvistusviesteistä, jotka voit valita näytettäväksi tai jättää näyttämättä.