Lisäasetusten salasana

Jos haluat suojata tuotteen ESET Endpoint Security määritysparametrit luvattomalta muokkaamiselta, luo uusi salasana.

Hallinnoidut ympäristöt

Järjestelmänvalvoja voi luoda käytännön tuotteen ESET Endpoint Security asetusten suojaamiseksi salasanalla yhdistetyissä asiakastietokoneissa. Ohjeet uuden käytännön luomiseen on kohdassa Salasanasuojatut asetukset.

Hallinnoimaton

Kun haluat muuttaa nykyisen salasanan:

1.Kirjoita vanha salasana Vanha salasana -kenttään.

2.Kirjoita uusi salasana Uusi salasana- ja Vahvista salasana -kenttiin.

3.Valitse OK.

Tätä salasanaa tarvitaan aina, kun tuotteeseen ESET Endpoint Security tehdään jokin uusi muokkaus.

Jos unohdat salasanasi, voit palauttaa lisäasetukset käyttöön.

Palautus "Palauta salasana" -menetelmällä (versio 7.1 ja uudemmat)

Palautus ESETin lukituksen avaustyökalulla (versio 7.0 ja vanhemmat)

Lue lisätiedot, jos olet unohtanut ESETin myöntämän käyttöoikeusavaimesi, käyttöoikeutesi päättymispäivämäärän tai muita tuotteeseen ESET Endpoint Security liittyviä käyttöoikeustietoja.