Geavanceerde installatie (.msi)

Met een geavanceerde installatie kunt u enkele installatieparameters aanpassen die niet beschikbaar zijn bij een normale installatie.

5.Nadat u uw voorkeur voor de detectie van potentieel ongewenste toepassingenpotentieel ongewenste toepassingen hebt geselecteerd en op Geavanceerde instellingen hebt geklikt, wordt u gevraagd een locatie te selecteren voor de installatiemap van het ESET Endpoint Security. Standaard wordt het programma in de volgende map geïnstalleerd:

C:\Program Files\ESET\ESET Security\

U kunt een locatie opgeven voor programmamodules en gegevens. Standaard worden deze respectievelijk in de volgende mappen geïnstalleerd:

C:\Program Files\ESET\ESET Security\Modules\
C:\ProgramData\ESET\ESET Security\

Klik op Bladeren om deze locaties te wijzigen (niet aanbevolen).

INSTALLATION_MSI_FOLDER

6.Kies welke productonderdelen u wilt installeren. De productonderdelen in het gedeelte Computer zijn Real-timebeveiliging van bestandssysteem, Computerscan, Documentsbescherming en Apparaatbeheer. De eerste twee onderdelen zijn verplichte onderdelen, anders werkt uw beveiligingsoplossing niet. In het gedeelte Netwerk kunt u kiezen of u ESET Firewall wilt installeren, die al het inkomende en uitgaande netwerkverkeer controleert en regels voor individuele netwerkverbindingen toepast. Firewall biedt ook bescherming tegen aanvallen van externe computers. Netwerkaanvalbeveiliging (IDS) analyseert de inhoud van het netwerkverkeer en beschermt tegen netwerkaanvallen. Al het verkeer dat als schadelijk wordt beschouwd, wordt geblokkeerd. De onderdelen in het gedeelte Web en e-mail zijn verantwoordelijk voor uw beveiliging terwijl u op internet surft en via e-mail communiceert. In het onderdeel Mirror voor updates kunt u andere computers in uw netwerk bijwerken. Remote Monitoring and Management (RMM) is het proces van toezichthoudende en controlerende softwaresystemen die een lokaal geïnstalleerde agent gebruiken die door een managementserviceprovider kan worden benaderd.

INSTALLATION_MSI_MODULES

7.De laatste stap is bevestigen dat u de installatie wilt uitvoeren door te klikken op Installeren.