Detectie-uitsluiting toevoegen of bewerken

Detectie uitsluiten

Er moet een geldige naam voor ESET-detectie worden opgegeven. Zie Logbestanden voor een geldige detectienaam en selecteer vervolgens Detecties in het vervolgkeuzemenu met logbestanden. Dit is handig wanneer een vals-positief voorbeeld wordt gedetecteerd in ESET Endpoint Security. Uitsluitingen voor daadwerkelijke infiltraties zijn zeer gevaarlijk. Overweeg om uitsluitend betrokken bestanden/mappen uit te sluiten door op ... in het veld Pad te klikken en/of dit uitsluitend voor een bepaalde periode te laten gelden. Uitsluitingen zijn ook van toepassing op potentieel ongewenste toepassingen, potentieel onveilige toepassingen en verdachte toepassingen.

Zie ook Indeling uitsluiting pad.

DIALOG_EXCLUDE_THREAT

Zie Voorbeeld van uitsluitingen van detectie hieronder.

Hash uitsluiten

Hiermee wordt een bestand uitgesloten op basis van een specifieke hash (SHA1), onafhankelijk van het type, de locatie, de naam of de extensie.

DIALOG_EXCLUDE_HASH

example

Uitsluitingen op basis van detectienaam

Als u een specifieke detectie op basis van zijn naam wilt uitsluiten, moet u de geldige detectienaam invoeren:

Win32/Adware.Optmedia

U kunt ook de volgende indeling gebruiken wanneer u een detectie uitsluit vanuit het waarschuwingsvenster ESET Endpoint Security:

@NAME=Win32/Adware.Optmedia@TYPE=ApplicUnwnt
@NAME=Win32/TrojanDownloader.Delf.QQI@TYPE=Trojan
@NAME=Win32/Bagle.D@TYPE=worm

Besturingselementen

Toevoegen: hiermee sluit u objecten uit van detectie.

Bewerken: hiermee kunt u geselecteerde vermeldingen bewerken.

Verwijderen: hiermee worden geselecteerde vermeldingen verwijderd (CTRL + klik om meerdere vermeldingen te selecteren).