Voorbeeld voor analyse selecteren - Vals-positief bestand

Wij vragen u om bestanden te verzenden die als infectie worden gedetecteerd maar dit niet zijn, zodat wij onze antivirus- en antispyware-engine kunnen verbeteren en anderen beter kunnen beschermen. Valse positieven (VP) kunnen optreden wanneer een patroon van een bestand overeenkomt met een patroon in de detectie-engine.

Naam en versie van toepassing: de titel en versie van het programma (bijvoorbeeld een nummer, alias of codenaam).

Oorsprong van bestand (URL-adres of leverancier): geef de oorsprong (bron) van het bestand op en hoe u dit bestand bent tegengekomen.

Doel van toepassing: de algemene beschrijving van de toepassing, het type toepassing (bijvoorbeeld browser, mediaspeler, ...) en de functionaliteit ervan.

Opmerkingen en aanvullende informatie: hier kunt u aanvullende informatie of beschrijvingen toevoegen die van nut kunnen zijn bij het verwerken van het verdachte bestand.

note

OPMERKING

de eerste drie parameters zijn vereist voor het identificeren van legitieme toepassingen en om deze te kunnen onderscheiden van schadelijke code. Het verstrekken van aanvullende informatie kan onze laboratoria echter aanzienlijk helpen bij het identificatieproces en de verwerking van voorbeelden.