De wizard Detectie-uitsluiting maken

Er kan ook een uitsluiting van detectie worden gemaakt van het Logbestanden-contextmenu (niet beschikbaar voor malwaredetecties):

1.Klik in het hoofdprogrammavenster op Hulpmiddelen > Logbestanden.

2.Klik met de rechtermuisknop op een detectie in het Detectielogbestand.

3.Klik op Uitsluiting maken.

Klik op Criteria wijzigen als u één of meer detecties wilt maken op basis van de Uitsluitingscriteria:

Exacte bestanden: elk bestand uitsluiten op basis van zijn SHA-1-hash.

Detectie: elk bestand uitsluiten op basis van zijn detectienaam.

Pad en detectie: elk bestand uitsluiten op basis van detectienaam en pad, waaronder bestandsnaam (bijvoorbeeld file:///C:/Users/user/AppData/Local/Temp/34e1824e/ggdsfdgfd.pdf.exe).

De aanbevolen optie wordt vooraf geselecteerd op basis van het detectietype.

Optioneel kunt u een Opmerking toevoegen voordat u op Uitsluiting maken klikt.

PAGE_LOGS_CREATE_EXCLUSION