ESET-ova mrežna pomoć

Traži Hrvatski
Odaberite temu

Podešavanje

Grupe dostupnih značajki zaštite možete pronaći tako da otvorite prozor glavnog programa > Podešavanje.


note

Prilikom stvaranja pravila u ESET PROTECT web konzoli možete odabrati zastavicu za svaku postavku. Postavke sa zastavicom "Obavezno primijeni" imaju prioritet i ne može ih prebrisati novije pravilo (čak i kada novo pravilo ima zastavicu "Obavezno primijeni"). Tako se osigurava da se ta postavka ne promijeni (npr. da je ne promijeni korisnik ili novija pravila tijekom spajanja). Dodatne informacije potražite u odjeljku Zastavice u Mrežnoj pomoći za ESET PROTECT.

PAGE_SETUP

Izbornik Podešavanje sadrži sljedeće odjeljke:

Računalo

Mreža

Web i e-pošta

Kada se primijeni ESET PROTECT pravilo, vidjet ćete ikonu za zaključavanje MODULE_LOCKED pokraj odgovarajuće komponente. Pravilo koje primijeni ESET PROTECT može lokalno nadjačati prijavljeni korisnik (npr. administrator) nakon autorizacije. Dodatne informacije potražite u mrežnoj pomoći za ESET PROTECT.


note

Tako će se sve deaktivirane mjere zaštite ponovno aktivirati nakon restarta računala.

Dodatne mogućnosti dostupne su u dnu prozora podešavanja. Kliknite Napredno postavljanje za konfiguraciju detaljnijih parametara za svaki modul. Koristite značajku Uvoz ili izvoz postavki da biste učitali parametre podešavanja pomoću konfiguracijske datoteke .xml ili spremili trenutačne parametre podešavanja u konfiguracijsku datoteku.