Онлайн помощ на ESET

Изберете темата

Инсталиране (.exe)

След като стартирате инсталиращата програма с .exe файл, съветникът за инсталиране ще ви преведе през процеса за инсталиране.


important

Уверете се, че на компютъра не са инсталирани други антивирусни програми. Ако две или повече антивирусни решения се инсталират на един и същ компютър, те могат да влязат в конфликт едно с друго. Препоръчваме ви да деинсталирате всички други антивирусни програми от компютъра. Вижте нашата статия в базата знания за списък с инструменти за деинсталиране на често срещаните антивирусни програми (достъпна на английски и няколко други езици).

INSTALLATION_WELCOME

  1. Изберете предпочитанията си за следните функции, прочетете Лицензионното споразумение за краен потребител и Правилата за поверителност и щракнете върху Продължи или щракнете върху Разрешаване на всички и продължаване, за да разрешите всички функции:

note

Като щракнете върху Продължи или Разрешаване на всички и продължаване, вие приемате Лицензионното споразумение с краен потребител и потвърждавате Правилата за поверителност. Може да инсталирате ESET Endpoint Security в определена папка, като щракнете върху Промяна на инсталационната папка.

INSTALLATION_EULA

  1. След приключване на инсталирането ще бъдете подканени да активирате ESET Endpoint Security.