Онлайн помощ на ESET

Изберете темата

Деинсталацията с ESET AV Remover приключи с грешка

Ако не можете да премахнете дадена антивирусна програма чрез ESET AV Remover, ще получите известие, че е възможно приложението, което се опитвате да премахнете, да не се поддържа от ESET AV Remover. Прегледайте списъка с поддържани продукти или деинсталиращи програми за често срещан антивирусен софтуер за Windows в базата знания на ESET, за да видите дали тази конкретна програма може да бъде премахната.

Когато деинсталирането на продукта за защита е неуспешно или някой от неговите компоненти е бил частично деинсталиран, ще бъдете подканени да рестартирате и сканирате повторно. Потвърдете UAC след стартиране и продължете със сканирането и деинсталационния процес.

Ако е необходимо, свържете се с отдела за техническа поддръжка на ESET, за да отворите заявка за поддръжка и за да предоставите файла AppRemover.log на разположение на техниците на ESET. Файлът AppRemover.log се намира в папката eset. Отидете до %TEMP% в Windows Explorer за достъп до тази папка. Отделът за техническа поддръжка на ESET ще отговори възможно най-бързо, за да ви помогне да разрешите проблема си.