Skydd mot nätfiske

Skydd mot nätfiske är ännu ett skyddslager som ger bättre försvar mot bedrägliga webbplatser som försöker hämta lösenord eller annan känslig information.

Så här konfigurerar du ESET Endpoint Antivirus for macOS på distans:

1.I ESET PROTECT On-Prem klickar du på Policyer > Ny policy och skriver ett namn på policyn.

note

Om du vill justera inställningarna i en befintlig policy för ESET Endpoint for macOS (V7+) klickar du på den policy som du vill ändra i listan med policyer och klickar på Redigera > Inställningar.

2.Klicka på Inställningar och välj ESET Endpoint for macOS (V7+) på den nedrullningsbara menyn.

3.Justera önskade inställningar.

4.Klicka på Fortsätt > Tilldela och välj lämplig grupp med datorer.

5.Klicka på OK > Slutför.

note

Se programpreferenser för information om hur du konfigurerarESET Endpoint Antivirus for macOS lokalt.

Skydd mot nätfiske är aktiverat som standard. Om du vill inaktivera skyddet mot nätfiske navigerar du till Webb och e-post > Skydd mot nätfiske och klickar på skjutreglaget bredvid Aktivera skydd mot nätfiske.