Ytterligare ThreatSense-parametrar

Dessa inställningar är endast tillgängliga för Skydd av filsystemet i realtid.

Möjligheten att filer som nyligen skapats eller ändrats infekteras är jämförelsevis högre än för befintliga filer. Detta är orsaken till att programmet kontrollerar dessa filer med ytterligare genomsökningsparametrar. ESET Endpoint Antivirus for macOS använder avancerad heuristik som kan upptäcka nya hot innan detekteringsmotorns uppdatering ges ut i kombination med signaturbaserade genomsökningsmetoder.

Utöver nya skapade filer, utförs även genomsökning i självuppackande arkiv (.sfx) och internt packade filer (internt komprimerade exekverbara filer). I standardläget genomsöks arkiv upp till 10:e nästlingsnivån och kontrolleras oavsett faktisk storlek. Ändra inställningarna för arkivgenomsökning genom att avmarkera Standardinställningar för genomsökning av arkiv.