Anpassad genomsökning

Med en anpassad genomsökning kan du ange genomsökningsparametrar som genomsökningsmål, genomsökningsprofil, rensningsnivå och exkluderingar.

custom_scan

Så här lägger du till de anpassade genomsökningsmålen:

Dra och släpp filen eller mappen manuellt genom att klicka på filen eller mappen, flytta muspekaren till det markerade området samtidigt som musknappen hålls nedtryckt och släpp den sedan

Klicka på Bläddra och välj filer eller mappar som du vill genomsöka.

Klicka på menyikonen menu_icon om du vill visa avancerade genomsökningsalternativ:

Välj genomsökningsprofilvälj en genomsökningsprofil och en rensningsnivå för den anpassade genomsökningen.

note

Du kan redigera genomsökningsprofiler med ESET PROTECT On-Prem, ESET PROTECT eller i programreferenser.

Ställa in exkluderingarlägg till filer eller mappar som ska exkluderas från genomsökning.