Terminal-hulpprogramma's en -daemons

Opdrachtregelprogramma's

./lslog – Hulpprogramma voor weergave van logboeken die zijn verzameld door ESET Endpoint Antivirus for macOS

./odscan – Scanner op aanvraag voor scans op aanvraag via een Terminal-venster.

./cfg – Configuratieprogramma voor de import/export van ESET Endpoint Antivirus for macOS-instellingen.

./mdm-info – mdm info-hulpprogramma voor informatie over hoe u configuratieprofielen maakt voor de voorinstallatie via MDM.

./lic – Licentieprogramma voor activering van ESET Endpoint Antivirus for macOS met de aangeschafte licentiecode of voor controle van de activeringsstatus en de geldigheid van de licentie.

./upd – Module-updateprogramma voor het beheer van module-updates of het wijzigen van update-instellingen.

./quar – Hulpprogramma voor quarantainebeheer voor het beheer van in quarantaine geplaatste onderdelen.