Help en ondersteuning

ESET Endpoint Antivirus for macOS bevat probleemoplossingsfuncties en ondersteuningsinformatie waarmee u eventuele problemen kunt oplossen. U vindt het gedeelte Help en ondersteuning in het hoofdvenster van de toepassing. Als u de lijst met geïnstalleerde onderdelen wilt weergeven, klikt u op Details weergeven naast Geïnstalleerde onderdelen. Als u de lijst naar het klembord wilt kopiëren, klikt u met de rechtermuisknop ergens in het venster Geïnstalleerde onderdelen en klikt u op Alles kopiëren. Dit kan van pas komen tijdens het oplossen van problemen of wanneer u contact opneemt met Technische ondersteuning.

eb.generic.tiny logo-normal ESET Endpoint Antivirus for macOS: de versie en productlicentie-id worden weergegeven. Er is een optie voor Licentie wijzigen. Klik op deze optie om het activeringsvenster te starten en uw product te activeren. Als u op de knop Info klikt, kunt u meer details over ESET Endpoint Antivirus for macOS bekijken.

eb.functionality.help-normal Help-pagina: klik op deze koppeling om de Help-pagina's van ESET Endpoint Antivirus for macOS te openen.

wrench Technische ondersteuning: als u het probleem niet kunt oplossen via onze Help-pagina's, neemt u contact op met de technische ondersteuning van ESET.

kb Kennisbank: ga naar de ESET-kennisbank voor antwoorden op veelgestelde vragen en aanbevolen oplossingen voor diverse problemen. De kennisbank wordt regelmatig bijgewerkt door de technisch specialisten van ESET en vormt zo een krachtig hulpmiddel voor het oplossen van diverse problemen.

help_support